Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Penta Rho

ruimte om te zijnBoogschutterstraat 52
7324BA Apeldoorn

Telefoon:

055-5386690

Fax:

055-5386699

E-mail:

Website:

http://www.pentarho.nl

KvK:

53277708


Specialiteiten:
Opleidingen, trainingen & workshops, begeleidingstrajecten, haalbaarheidsonderzoek, programma’s van eisen, selectie van architecten/aannemers, bouwprocesmanagement, exploitatie, financiering

Bedrijfsomschrijving:
Penta Rho is een adviesbureau voor maatschappelijke organisaties en adviseert en begeleidt op het gebied van Ruimte, Huisvesting en Organisatie.

U krijgt een kernachtig, goed onderbouwd en helder advies, direct bruikbaar voor u en uw partners. In de begeleiding van grote bouwprojecten is Penta Rho de regisseur die visie, budget, inhoud, planning en kwaliteit onder controle en in balans houdt.

Penta Rho heeft als opdrachtgevers schooldirecties en -besturen, gemeentelijke en provinciale overheden, woningbouwcorporaties en zorg-, sport- en welzijnsorganisaties.

Foto's


Bedrijfsfoto Penta Rho

Social Media

Penta Rho is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!
Rubrieken: Adviesbureaus,
Diensten: Adviesdiensten,
Productsoorten: Advies, Advieswerk,Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.