Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Berenschot Advocatuur

vastgoed en overheidProf. Rontgenstraat 8
7311AM Apeldoorn

Telefoon:

055-5786329

Fax:

055-5789651

E-mail:

Website:

http://www.berenschotadvocatuur.nl

KvK:

08146786


Specialiteiten:
Berenschot Advocatuur heeft uitgebreide en landelijk erkende expertise op het gebied van juridische advisering bij en begeleiding van (complexe) duurzame energieprojecten zoals windturbineparken, WKK-installaties en PV-installaties. Een ander specialisme is monumentenrecht. Daarnaast wordt Berenschot Advocatuur regelmatig ingeschakeld voor problematiek met betrekking tot kabels, leidingen en hoogspanningsmasten.

Bedrijfsomschrijving:
Berenschot Advocatuur richt zich slechts op de juridische dienstverlening op het gebied van vastgoed en overheid (adviezen en procedures) en doet dit tegen concurrerende tarieven. Te denken valt aan bouwvergunningen, milieuvergunningen, MER-procedures, projectontwikkeling en de aan- en verkoop van onroerend goed.

Foto's


Bedrijfsfoto Berenschot Advocatuur

Social Media

Berenschot Advocatuur heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.